• Gå Löp Magasin 2017

  Gå & Löp
  Magasin
  Under 2017 firar vi glatt att vi
  fyller tjugo år. I magasinet kan du
  läsa om hur du avlastar artros, hur
  du slipper fotsmärtan, och hur kroppen
  påverkas av din belastning.Självklart
  har vi också plockat fram årets bästa löp-
  och walkingskor i en stor guide.
  Trevlig lässtund!

   

   

  Read More
 • Gå Löpkliniken

  Press play
  Tryck på playknappen. Då kan du
  spana in en film om oss och vår
  verksamhet.
   
   

   

   

  Read More
 • Ortopedteknik 

  Formgjutna
  fotbäddar
  Tänk dig ett steg närmare en skön känsla när
  du står, går eller springer. Våra ortopedtekniker
  hjälper dig med dina belastningssmärtor. 
   
   
   
   
   
  Read More
 • Steg 1 Aetrex iStep

  Vi scannar
  dina fötter
   
  Vår kunskap om kroppen, samt hur skor och
  inlägg påverkar densamma är den viktigaste
  delen i vår verksamhet. Ibland kan det dock
  vara bra med lite tekniska hjälpmedel.
  Aetrex iStep är ett av dessa,
  så här fungerar den. 
   
  Read More
 • Ont 

  Ont?
  Ta det lugnt, vi hjälper dig.

  Hälsporre, uttrampade fettkuddar och
  nedsjunkna fotvalv. Det är bara ett fåtal
  av de besvär och diagnoser vi dagligen
  behandlar och avlastar. Med rätt tips 
  och hjälpmedel kommer man långt.


   

   
   

   

  Read More
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random
 • Default
 • Title
 • Date
 • Random

 

banner-hornstull2
 
 
styckebryt
 

Om butiken

Det finns många skor att välja på. Men även om en sko är snygg, känns rätt på foten och "ser bra ut" när man provar den i butiken kanske det inte är rätt sko för just dig. Rätt skor och sulor hjälper dig att slippa överbelastningsskador, smärta och andra problem som besvärar dig - eller som kan komma att uppstå. Vi hjälper dig att finna de skor som ger just dig de kvaliteter som dina fötter behöver; stabilitet, bredd, pronationsstöd med mera. Vi använder löpband och spegellåda för att hitta den perfekta skon. Du ser ditt steg på skärmen och vi kan jämföra olika skor och sulor i dataprogrammet Dartfish.

I vårt sortiment hittar du joggingskor, promenadskor, finskor, sandaler och skor för jympa-aerobics. Alla skor har naturligtvis lösa innersulor med plats för dina egna fotbäddar.

Sulor, inlägg och ortopediska fotbäddar

Ibland är det en fördel att komplettera sina skor med en sula/fotbädd av något slag. En sula ger extra dämpning, stöd och avlastning för fötterna - mer än det du finner i skorna. Hos oss hittar du ett brett sortiment och vi hjälper dig att komma fram till den bästa lösningen. Vi har olika färdiga, prefabricerade sulor som du får med dig direkt hem. Här använder vi oss bland annat av ett digitalt analyssystem som ger besked om dina fötters belastningsmönster. Välkommen in och prova! Men du kan även låta göra egna ortopediska fotbäddar som är specialanpassade för dina behov och förutsättningar. Ring oss för priser och tidsbokning hos våra ortopedtekniker.

Och mycket annat...

I butiken hittar du också mycket annat som gör träningen och promenaden lustfylld och behaglig. Här finns snygga och praktiska kläder för jogging/gympa/promenad. Vi hjälper dig med råd och tips och du kan köpa pulsklockor, walkingstavar, skadeskydd och fotvård. Och mycket annat...

Välkommen in till våra butiker!

 
 
styckebryt
 

Personal

 
maria-k
Maria
Ortopedtekniker
anna-w
Anna
Säljare
veronica
Veronica
Ortopedtekniker
ingela-molander
Ingela
Säljare
 
 
 
 
 
 

 

banner-ostersund
 
 
styckebryt
 

Om butiken

Vi på Gå & Löpkliniken i Östersund står för kompetens, kvalitet och service. En stor del av vår försäljning är fotbäddar. Här kan du även få hjälp med löpskor, sandaler och skor för vardagen. Vi tillhandahåller även strumpor och tillbehör.

Kompetensen i butiken är hög. Vi som ser till att du får rätt produkter är samtliga välutbildade. Här finns både sjukgymnast och ortopedtekniker.

Kvaliteten grundar sig på sortimentet. Vi är noga med vilka produkter vi köper in. Vi ställer höga krav på våra skor i form av stötdämpning, stabilitet, passform samt att de ska finnas i olika bredder.

Bra service i butiken är en central del. Vi identifierar vilka behov kunden har. Räcker det med skor eller behöver den specifika kunden sulor utifrån sina krav eller besvär. Vi undersöker även dig som skall köpa skor, allt ifrån hur fötterna ser ut till hur du rör dig gående eller springande. Vi på Gå & Löpkliniken ser till att du får en adekvat produkt vare sig det är till ditt jobb, fritid eller din idrott.

Våra ortopedtekniker tar hand om dig om du har besvär. De hjälper dig att få rätt typ av inlägg beroende på vilka besvär du har. De tar även hänsyn till hur din belastning, fotställning samt aktivitetsnivå ser ut. Har du benhinneinflammation, hälsporre eller andra belastningsrelaterade smärtor så hjälper de dig med detta.
Vid hjälp av ortopedtekniker bokar du en tid via vårt webbokningssystem eller ringer oss på 063-57 00 16.

Välkommen in till oss! tidsbok
 
styckebryt
 

Personal

 

anette
Anette Edenbo

Butikschef / Ortopedtekniker
anette.edenbo[at]gaochlopkliniken.se

rasmus personal
Rasmus Grelsson

Ortopedtekniker
rasmus.grelsson[at]gaochlopkliniken.se

maja melin web
Maja Melin

Ortopedtekniker
maja.melin[at]gaochlopkliniken.se

lena gavelin web
Lena Gavelin
Butikssäljare

Johanna Oskarsson web
Johanna Oskarsson
Butiksäljare

malin hogqvist web
Malin Högqvist
Butiksäljare
malin.hogqvist[at]gaochlopkliniken.se
   

 

 

 

front
 
 
styckebryt

 

Om butiken

Gå & Löpkliniken har funnits i Uppsala sedan 1998. Här får du hjälp med att hitta rätt skor och hjälpmedel för din unika gång och löpstil. I butiken finns både träningsskor, sandaler och skor för vardagen.

Vi jobbar mycket med kunder som har problem i vardagen med t.ex. fotled, knä, höft, rygg, ömma hälar och tåleder. Vi har också en stor kundkrets inom idrotten, såväl motionärer som elitidrottare. För diabetiker och reumatiker är det också viktigt att få rätt sort av inlägg och skor.

Hos oss har ortopedteknikerna jobbat med ortopediska inlägg sedan 70-talet. Här finns fyra ortopedtekniker och en ortopedingenjör som tillsammans har mer än 100 års erfarenhet och kunskap inom området. Vi kan hjälpa dig med att få inlägg anpassade till skor och sandaler. Vi håller oss ständigt uppdaterade för att hitta nya material och tekniker för att hjälpa dig med dina problem. Utöver vår egen kunskap har vi ett nära samarbete med läkare, naprapater, sjukgymnaster, fotterapeuter med flera.

Ring för att boka tid med våra ortopedtekniker, 018-151413, eller boka en tid med vårt webbokningssystem.

Välkomna in! tidsbok
 
styckebryt
 

Personal

 
Lotta Molander Gå & Löpkliniken
Lotta Molander
Butikschef
ove
Ove Eriksson
Ortopedingenjör
Jonny Blom Gå & Löpkliniken
Jonny Blom
Ortopedtekniker
Joakim Wiström Gå & Löpkliniken
Joakim Wiström
Tillverkning
Kjell Pettersson Gå & Löpkliniken
Kjell Pettersson
Ortopedtekniker
Kjell Blom Gå & Löpkliniken
Kjell Blom
Ortopedtekniker
Lars Westerlund Gå & Löpkliniken
Lars Westerlund
Ekonomi & Butik
 

 

styckebryt
 

Gå & Löpkliniken i samarbete med USCC och Idrottsgymnasiet i Uppsala

Gå & Löpkliniken i Uppsala har tecknat ett samarbetesavtal med Upplands Idrottsförbund. Avtalet ger elever vid idrottsgymnasiet, Celsius skolan, och Sport4life Grundskoleverksamhet förmånliga priser på ortopedteknik och gratis inledande fotundersökning. Vi hoppas med detta att kunna hjälpa Upplands unga idrottsutövare att utvecklas inom sina idrotter och hålla sig skadefria.
umea banner
 
 
styckebryt
 

Om butiken

I år är det tjugo år sedan vi öppnade upp dörrarna till vår butik i Umeå. Sedan dess har vi undersökt tusentals fötter och provat ut både skor, inlägg och hjälpmedel till alla tänkbara kunder. Fortfarande strävar vi efter att prova ut rätt sko och hjälpmedel till varje kund som stiger in i vår butik. Oavsett vilken typ av sko Du söker är vårt mål att den ska fylla funktionen för just Dig. Med ett väl beprövat basutbud och spännande nyheter har vi något att erbjuda de allra flesta kunder.
 
Hos oss arbetar två ortopedtekniker som hjälper Dig med bekymmer och smärtor i fötter, underben och knän. Har du till exempel besvär av hälsporrebenhinneinflammation eller hallux valgus så kan vi avlasta och minska smärtan för detta. Vi hjälper Dig att prova ut ortopediska fotbäddar och inlägg till skor och sandaler. Vid hjälp av ortopedtekniker så bokar Du tid för en undersökning.
 
Utöver vår egen kunskap har vi nära samarbete med fotvårdsterapeut och naprapat, båda arbetande i anslutande lokaler. Räcker vår kunskap inte till finns alltid engagemanget att hjälpa Dig vidare i rätt riktning.
 
Ring för att boka tid med våra ortopedtekniker, 090-14 34 00, eller boka en tid via vårt webbokningssystem
 
Välkommen in!
tidsbok 
styckebryt
 

Personal

joppe
Johan Svedelius
Ortopedtekniker/Butikschef
johan.svedelius[at]gaochlopkliniken.se

johannes
Johannes Käck
Butikspersonal

 
steff
Stefan Åberg
Ortopedtekniker
stefan.aberg[at]gaochlopkliniken.se

ingela
Ingela Lundberg
Ekonomi
ingela.lundberg[at]gaochlopkliniken.se
lars ottinger ortopedtekniker
Lars Ottinger
Ortopedtekniker
lars.ottinger[at]gaochlopkliniken.se
 

 

styckebryt

 

Samarbetspartners:

Vi samarbetar med sjukgymnaster, naprapater, massageterapeuter och fotvårdsspecialister. Följande hittar du i anslutande lokaler till vår klinik.

 

banner-odengatan2
 
 
styckebryt
 

Om butiken

Det finns många skor att välja på. Men även om en sko är snygg, känns rätt på foten och "ser bra ut" när man provar den i butiken kanske det inte är rätt sko för just dig. Rätt skor och sulor hjälper dig att slippa överbelastningsskador, smärta och andra problem som besvärar dig - eller som kan komma att uppstå. Vi hjälper dig att finna de skor som ger just dig de kvaliteter som dina fötter behöver; stabilitet, bredd, pronationsstöd med mera. Vi använder löpband och spegellåda för att hitta den perfekta skon. Du ser ditt steg på skärmen och vi kan jämföra olika skor och sulor i dataprogrammet Dartfish.

I vårt sortiment hittar du joggingskor, promenadskor, finskor, sandaler och skor för jympa-aerobics. Alla skor har naturligtvis lösa innersulor med plats för dina egna fotbäddar.

Sulor, inlägg och ortopediska fotbäddar

Ibland är det en fördel att komplettera sina skor med en sula/fotbädd av något slag. En sula ger extra dämpning, stöd och avlastning för fötterna - mer än det du finner i skorna. Hos oss hittar du ett brett sortiment och vi hjälper dig att komma fram till den bästa lösningen. Vi har olika färdiga, prefabricerade sulor som du får med dig direkt hem. Här använder vi oss bland annat av ett digitalt analyssystem som ger besked om dina fötters belastningsmönster. Välkommen in och prova! Men du kan även låta göra egna ortopediska fotbäddar som är specialanpassade för dina behov och förutsättningar. Ring oss för priser och tidsbokning hos våra ortopedtekniker.
 

Och mycket annat...

I butiken hittar du också mycket annat som gör träningen och promenaden lustfylld och behaglig. Här finns snygga och praktiska kläder för jogging/gympa/promenad. Vi hjälper dig med råd och tips och du kan köpa pulsklockor, walkingstavar, skadeskydd och fotvård. Och mycket annat...

Välkommen in till våra butiker!
 
 
styckebryt
 

Personal

 
maria-k
Maria
Ortopedtekniker
anna-w
Anna 
Säljare
veronica
Veronica
Ortopedtekniker
ingela-molander
Ingela
Säljare


 
 
butiker
 
Vi finns för närvarande på fyra orter från Stockholm upp till Umeå och in till Östersund. Två av våra butiker hittar ni i Stockholm, den ena vid Hornstull och vår andra på Odengatan. Gå gärna in på respektive sida för mer information. Välkomna att titta in till oss!
 

Stockholm - Hornstull

Hornsgatan 143 C
117 28 Stockholm
08-669 22 12

Stockholm - Odengatan

Odengatan 47
113 51 Stockholm
08-669 22 12

Umeå

Magasinsgatan 17
903 27 Umeå
090-14 34 00

Uppsala

Bangårdsgatan 5B
753 20 Uppsala
018-15 14 13

Östersund

Stortorget 3
831 30 Östersund
063-57 00 16

Håll dig uppdaterad

Umeå Östersund Uppsala Stockholm

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Följ oss

facebook  instagram