Fototävling

Fototävling: Inspirera och vinn ett par skor!

Nu drar vi på Gå & Löpkliniken igång jakten på Månadens inspiratör. Vi kommer att utse en vinnare varje månad som lyckats inspirera oss med hjälp av en härlig bild.
 

Om tävlingen

Vi på Gå & Löpkliniken älskar rörelse i alla former, vare sig det handlar om en promenad längs med vattnet, klättring på svåraste klippväggen eller ett löppass på skogsstigen. Nu vill vi veta vad som inspirerar dig! Ta ett foto av det som får dig att dra på smilbanden och njuta av din motionsform. Kanske är det en bildskön miljö, dina fantastiska träningsvänner eller dina nya skor?
 

Så här tävlar du

För att vara med i Gå & Löpklinikens fototävling mailar du en eller flera bilder (max 2 st per tävlingstillfälle) tillsammans med ditt namn, ort, telefonnummer och en kort text som beskriver bilden till tavling@gaochlopkliniken.se
 
Deadline för att skicka in ditt tävlingsbidrag är varje månads sista datum (vill du tävla under mars 2012, behöver vi exempelvis ditt bidrag senast 31 mars kl 23:59).
 
En jury bestående av anställda på Gå & Löpkliniken utser vinnarbilden och kontaktar vinnaren. Vi kommer även att publicera vinnarfotot tillsammans med vinnarens namn och ort på Gå & Löpklinikens hemsida samt Facebook.
 

Om tävlingsbilderna

1. Varje bild får vara max 10 MB stor.
2. För att vara med och tävla är det viktigt att du äger rättigheterna till bilden, så du inte bryter mot upphovsrättslagen.
3. Motivet ska innehålla en fri tolkning av vad som inspirerar dig till motion.
4. Det går enbart att tävla med digitala bilder.
 

Tävlingsvinst

Vinsten utgörs av ett valfritt par skor ur Gå & Löpklinikens sortiment till ett värde av 1300kr (inklusive moms). I priset ingår även utprovning av dina skor, så du får en modell som passar utifrån dina förutsättningar. Om vinnaren är intresserad av ett par skor som överstiger värdet av tävlingsvinsten, finns möjligheten att betala mellanskillnaden på plats i våra butiker.
 

Vinnande bidrag

Vinnande bidragen hittar ni här.
 

Jury

Jessica Pondman Lagerström - Gå & Löpkliniken Stockholm, Janne Åberg - Gå & Löpkliniken Östersund,
Lars Ottinger - Gå & Löpkliniken Umeå, Jonny Blom - Gå & Löpkliniken Uppsala.
 

Allmänna tävlingsvillkor

1. De uppgifter du lämnar om dig själv i samband med insändande av bidrag kommer att behandlas för att kunna administrera tävlingen. I samband med publicering av vinnare av tävlingen kommer personuppgifter som namn, efternamn och ort att publiceras på Internet. Genom att godkänna dessa Allmänna Tävlingsvillkor samtycker du till personuppgiftsbehandling enligt ovan. Observera att för tävlingsdeltagare under 18 år krävs vårdnadshavares samtycke till personuppgiftsbehandling.

 

2. Gå & Löpkliniken förbehåller sig rätten att publicera vinnande bilder i samband med information om och marknadsföring av tävlingen, både i digital och tryckt form. Om Gå & Löpkliniken önskar att använda en vinnarbild på något annat sätt behövs alltid vinnarens godkännande.

 

3. Deltagare under 18 år behöver målsmans tillstånd för att delta i tävlingen.

 

4. Tävlingarna pågår månadsvis från mars 2012 till och med december 2012.

 

5. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

 

6. Juryns beslut kan inte överklagas.

 

7. Anställda på Gå & Löpkliniken samt maka/make/sambo/barn till anställda får inte delta i tävlingen.

 

8. Vinnaren blir informerad via mail eller telefon och presenteras tillsammans med vinnarbilden på www.gaochlopkliniken.se samt facebook.com/GaochLopkliniken

 

9. Vinsten utgörs av ett par skor till ett värde av max 1300 kr inklusive moms. Om vinnaren väljer ett par skor till ett lägre värde, betalas det inte ut någon ersättning för beloppet upp till och med 1300 kr inklusive moms. Det är heller inte möjligt att byta vinsten mot kontanter eller presentkort. Tävlingsvinsten hämtas ut i någon av Gå & Löpklinikens butiker i Stockholm, Umeå, Uppsala eller Östersund. Vinsterna skall vara uthämtade senast 2013-01-31. Vi skickar inte bud.


Vinnande bidrag

Vinnare september
 
Anders lundin vinnare augusti
 
Sandra Mosshäll fototävling Gå & Löpkliniken
 
Seved Johansson fototävling Gå & Löpkliniken
 
Tomas Malmström fototävling Gå & Löpkliniken
 
Mark Harris fototävling Gå & Löpkliniken
 
Tomas Hjärtström fototävling Gå & Löpkliniken